När vi tagit oss in genom den krångliga porten möts vi av ett 1700-talskällarvalv. En lyxig sittplats vid fönstret, dussinet småbord längre in i lokalen. En vacker disk i trä, en välfylld kyldisk, exponerade bjälkar och vita dukar på borden. Det är en rustik känsla i caféet som återkommer på tallriken. Vi testar omeletterna, riktigt matiga och goda, och mycket prisvärda. De vitrappade stenväggarna skapar en omysig ljudmiljö men överlag är det en charmig lokal.

 
 

I kylen finns det fler överfulla hyllor, med macarooner, praliner, små smördegspajer, chokladbakelser och bärpajer. På disken står det korgar med vetebröd och croissanter, menyn på väggen lockar med frukosträtter och luncher. Här kan man även ta med sig bakverk hem.

 

Porslinet har ett charmigt monogram-B, tekoppen är varm och greppvänlig om än något ful. Under vårt besök får vi mycket fin service, med omtänksamma frågor när vi beställer och uppmärksamhet under hela vårt besök.

Tehyllan är fylld med närmare 15 sorter, och de sorter vi prövar är riktigt goda. 
 
  

 

Kommentera

Publiceras ej