
Med produktion på plats är både fräschören och kvaliteten garanterad. Det är inte längre till upphovsmännen till det du äter, än att de kan se om du rynkar på näsan åt fyllningen eller plockar smulorna från tallriken.



Vi imponeras av servisen; kompetent, trevlig på ett naturligt lättsamt sätt, flexibel och lyhörd för kundernas behov och önskemål. Kunderna erbjuds vatten ut karaffer som smaksatts med lockande jordgubbar, finskuren gurka eller smärta citronskivor, bageriets utbud är fint upplagt och uppmärkt.
Till buds stod flera olika vetebröd, mjuka kakor, småbröd, bakelser och även bärpajer, smörgåsar av lunchtyp med räkor, ostar eller kallskuret. Det finns dessutom både GB-glass och Växbo kvarns egen yoghurtglass. Vi prövade blåbärsvarianten, som var svagt syrlig och len i smaken med fin färg.

Bland bakverken fastnade vi för en hög och fin morotskaka, som var saftig och smakrik. Glasyren var god, men möjligen lite snålt tilltagen. Blåbärsmuffinsen (utan glasyr) var inte av det större slaget, rätt lagom faktiskt. Smaken var även här saftig och god. De vridna studenterna hade en diskret citronton, kanske från glasyren, och var något övergräddade men goda ändå, så vi undrar hur goda de skulle varit efter lite kortare tid i ugnen.
Teutbudet var också här Brunkullans. Gott om sorter att välja på och riktigt hett vatten ger ett gott betyg. Att personalen dessutom förpackat löste i små engångspappersfilter i förväg och lagt i teburkarna imponerade.
Priset var bagerinormerat, med 25 för vetebullarna, 24 för morotskakan, 15 för en muffin och 24 för en kopp te.
Teutbudet var också här Brunkullans. Gott om sorter att välja på och riktigt hett vatten ger ett gott betyg. Att personalen dessutom förpackat löste i små engångspappersfilter i förväg och lagt i teburkarna imponerade.
Priset var bagerinormerat, med 25 för vetebullarna, 24 för morotskakan, 15 för en muffin och 24 för en kopp te.
Kommentera